Menu

Stralend naar de feestdagen TIP 2/5

Met de feestdagen voor de deur wil jij natuurlijk op je allermooist voor de dag komen. Daarom trakteer ik je op mijn 5 belangrijkste beauty-tips, zodat jij met Kerst en Oud & Nieuw stralend op het feesttoneel kunt verschijnen.

TIP 2 : Creëer de perfecte teint.

De beste basis voor een mooie feestdagen-look is een passende dagverzorging (geschikt voor jouw huidtype) met daar overheen een goede foundation die de poriën niet verstopt en een natuurlijke look geeft.

[TIP] Diego dalla Palma professional heeft dag- en nachtverzorgingen voor ieder huidtype. Vraag raad aan jouw schoonheidsspecialiste.

[FOUNDATION TIP] Mijn absolute favoriet is de Hydra Booster Foundation van RVB LAB The Make-up. De beste 100% natuurlijke foundation die je maar kunt wensen. Biedt een perfecte dekking en is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

De foundation voelt aan als een zachte crème-foundation. Het geeft je huid een natuurlijke, zijdeachtige glans zónder de poriën te verstoppen.
De foundation is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren, passend bij de zeer witte huid tot een donkere huid, variërend met een gele, roze of rode ondertoon.

Ben je geen fan van foundation? Dat kan natuurlijk.
Een perfect alternatief is dan de Glow Amplifier Primer van RVB LAB The Make up. Een verhelderende gezichtsprimer die in één stap een stralend effect op de huid creëert en de teint egaliseert. Een frisse en stralende basis met een lichte textuur die zich perfect vermengt met alle huidtypes en deze op natuurlijke wijze sublimeert.

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.