Menu

Stralend naar de feestdagen TIP 1/5

Met de feestdagen voor de deur wil jij natuurlijk op je allermooist voor de dag komen. Daarom trakteer ik je op mijn 5 belangrijkste beauty-tips, zodat jij met Kerst en Oud & Nieuw stralend op het feesttoneel kunt verschijnen.

TIP 1 : Leg een goede basis voor de feestdagen.

Een goede voorbereiding is het halve werk om stralend en sprankelend aan de feestdagen te beginnen. Start daarom bij het begin en dat is een goede dagelijkse reiniging – zowel ’s ochtends als ‘s avonds – en één tot twee keer per week een peeling.

[TIP] Diego dalla Palma professional heeft voor thuisgebruik een top Duo van Micellar Cleansing Milk en Revitalising Tonic en een Oxygenating Scrub. Deze reinigen en verwijderen liefdevol alle dode huidcellen, maken je huid fluweelzacht en stimuleren de natuurlijke huidvernieuwing.

Door het gebruik van een peeling bereid je de huid optimaal voor op de actieve ingrediënten die daarna worden aangebracht, deze kunnen daardoor nog beter worden opgenomen door je huid.
Na de peeling breng je jouw dagelijkse serum en dag- of nacht verzorging aan.

[TIP] Boost jouw huid een week voor de feestdagen met 1 van de 6 fantastische Super Actives weekkuren van Diego Dalla Palma Prof om er werkelijk stralend uit te zien.

Wekelijks een masker is natuurlijk de kers op de taart.
Maskers zijn snelle mooimakers; binnen enkele minuten creëer je een frisser, egaler en strakker huidbeeld.

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.