Menu

Stralend naar de feestdagen TIP 5/5

Met de feestdagen voor de deur wil jij natuurlijk op je allermooist voor de dag komen. Daarom trakteer ik je op mijn 5 belangrijkste beauty-tips, zodat jij met Kerst en Oud & Nieuw stralend op het feesttoneel kunt verschijnen.

TIP 5 : After party

Hoe laat (of vroeg) je feestje ook is afgelopen, neem alsjeblieft de tijd om je gezicht goed te reinigen: je zult jezelf de volgende ochtend dankbaar zijn.

[TIP] Gebruik bij voorkeur een reinigingsproduct dat het oppervlakkige vuil snel en grondig verwijderen, zoals de Biphasic micellar make-up remover van Diego Dalla Palma Professional. Deze heeft een innovatieve bi-fase formule met synergetische werking. De eerste fase (op oliebasis) is verrijkt met Omega 3 en verwijdert snel alle resten van make-up, zelfs de lang houdende en waterproof make-up, zorgt voor een zachte en gevoede huid zonder vette film op de huid achter te laten. De tweede fase (op waterbasis) reinigt en verwijdert vuil en onzuiverheden, laat de huid fris en zuiver achter. Prikt niet in de ogen en is goed voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Goed schudden voor gebruik zodat de olie-basis gemengd wordt met de water basis. Aanbrengen op een wattenschijfje en hiermee de huid reinigen. Afspoelen is niet nodig.

Last but not least…

Je kan je huid nóg blijer en mooier maken door het gebruik van een bij jouw huidtype passend serum onder je dag- en nachtverzorging. Met dit extraatje houd je je huid langer mooi en jong. Je vertraagt als het ware het huidverouderingsproces.

Als je een langdurig gladde, zachte, gehydrateerde, stralende, steviger uitziende en jonger ogende huid wilt, dan zullen naast peptiden ook andere ingrediënten moeten gebruikt worden.

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.