Menu

Winter verzorging

In de wintermaanden is het van zeer groot belang om een gevoelige huid zacht te behandelen.

Micellar cleansing water

Ons advies om een gevoelige huid te reinigen? Gebruik micellair water!

Dit is een cleanser op basis van water, zonder alcohol en conserveringsmiddelen, ideaal dus om een gevoelige huid of een huid met couperose te reinigen.

Breng aan op een watje om op een zachte en snelle manier make-up en onzuiverheden van gelaat, ogen en lippen te verwijderen, moet niet worden afgespoeld, laat geen vettige sporen achter en droogt de huid niet uit. Achteraf tonifiëren is niet nodig, je hoeft dus maar één reiniger te gebruiken. Makkelijk, snel en ook handig voor onderweg als er geen water of wastafel beschikbaar is.

Anti-wrinkle protective cream SPF15

De ideale crème om de gevoelige huid weer in evenwicht te brengen!

In tegenstelling tot andere huidtypes reageert een gevoelige huid niet enkel hevig op externe factoren (wind, zon, irriterende stoffen) maar ook op ingrediënten die worden gebruikt om tekortkomingen te bestrijden (actieve ingrediënten, anti-age, hydrateren, verhelderen). Daarom is het voor een gevoelige huid zeer moeilijk om tekenen van veroudering of andere huidproblemen te bestrijden. Dus hebben ze in de RVB SKINLAB labo’s ProSense ontwikkeld, een innovatief neuropeptide om de huid te beschermen tegen irritatie en roodheid.

Soothing cream for couperose

Wat kan je doen tegen couperose? Tegen bestaande couperose kan je weinig doen, wel kunnen kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten zorgen voor minder roodheid en/of irritatie. Zorg ook voor zo weinig mogelijk temperatuurwisselingen en agressieve cosmeticaproducten! 

Ultra gentle 24-hour nutricream

Last van een gevoelige huid?

Indien je last hebt van een gevoelige huid, zal je dit merken aan één of meer verschijnselen zoals een trekkerig gevoel, een heel droge huid, een huid die opeens slecht reageert op verzorgingsproducten, rode vlekken, … Reacties kunnen zich voordoen over het ganse gelaat maar meestal eerst op wangen en voorhoofd.

Onze oplossing is de ultra gentle nutricream, met een zeer tolerante formule voor de meest gevoelige en uitermate geïrriteerde huid.

Gentle eye contour cream

De huid rond de ogen is dunner en dus gevoeliger dan de rest van je gelaat. Kies daarom altijd voor een aangepaste oogcrème! De gentle eyecontour cream is een oogcrème zonder conserveringsmiddelen en geurstoffen, specifiek om tekenen van vermoeidheid en veroudering effectief te bestrijden rond de ogen. Wist je trouwens dat je oogcrème ook kan gebruiken wanneer je lippen droog zijn.

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.