Menu

Waarom een digitale huidanalyse maken?

Onze huid is ons grootste orgaan en net hieraan geven we soms het minste aandacht. De huid van uw gelaat is 99% van de tijd blootgesteld aan verschillende invloeden die niet altijd de beste zijn. UV licht (A&B), zure regen, verontreinigde lucht, stress, medicatie, ongezonde voeding en nog zoveel meer. Een huidanalyse is de basis van het succes dat u heeft bij de juiste behandeling.

Wij ijveren er voor om uw huid zo optimaal mogelijk te verzorgen en ze ook zo te kunnen houden of zelfs te verbeteren. Heel belangrijk voor een gezonde huid en een trage veroudering. Als je kan zien wat het effect van roken, stress, alcohol en zon(UV) op je huid heeft dan ben je extra gemotiveerd om er iets aan te doen.

De Smart Skin Analyzer is ons professioneel analyse toestel welk een duidelijk en objectief beeld geeft van de conditie van uw huid ook in de diepere laag, welk je niet met het blote oog kan zien. Door uw klinische toestand en de resultaten van de Smart Skin Analyzer samen te brengen krijgen we een correcte beeld van wat er aan de hand is met uw huid en waarom.

Na deze analyse door onze huidexperten wordt een traject met advies van behandelingen en producten voorgesteld. Samen met u wordt dit traject uitgevoerd en opgevolgd. Aan de hand van tussentijdse analyses kunnen we uw traject aanpassen zodat uw gelaat in de beste mogelijke conditie verkeerd. Een gezonde en rustige huid doet u stralen en geeft je zelfvertrouwen. Onze producten van Diego dalla Palma professional bevatten hoogwaardige actieve ingrediënten welke op specifieke vlakken werken zoals rimpels, grote poriën, rimpels, couperose, pigmentvlekken, acne enz. Met hoogtechnologische productie technieken worden de producten zo geproduceerd dat ze op de juiste plaats in de huid terecht komen en daar hun specifieke taak uitvoeren.

Denk nooit dat het te laat is om aan de conditie te werken van uw huid. Het spreekt voor zich dat hoe vroeger je begint met een correcte verzorging hoe langer de “tand des tijds” minder invloed gaat hebben. Ideale leeftijd om te starten met verzorging is vanaf 25 jaar.

 Boek nu uw huidanalyse en weet wat er omgaat in uw huid.

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.