Menu

Stralend naar de feestdagen TIP 3/5

Met de feestdagen voor de deur wil jij natuurlijk op je allermooist voor de dag komen. Daarom trakteer ik je op mijn 5 belangrijkste beauty-tips, zodat jij met Kerst en Oud & Nieuw stralend op het feesttoneel kunt verschijnen.

TIP 3 : Stralende ogen tijdens de feestdagen.

De tere huid rondom de ogen vraagt om een speciale verzorging.
Juist omdat de huid rondom je ogen zo delicaat is, kun je er niet klakkeloos alles op smeren, maar vraagt het om een aangepast product (een crème of serum) dat bijzonder kleine moleculen bevat.

Een reguliere dag- of nachtverzorging is daarom niet geschikt voor de verzorging van je ogen; simpelweg omdat de moleculen in deze producten groter zijn dan die in oogproducten. Dat betekent dat deze crèmes niet worden opgenomen door de huid rondom je ogen. Kies daarom altijd voor een speciale oogverzorging.

[TIP] Diego dalla Palma professional heeft naast haar reguliere oogcrèmes twee mooie aanvullende oogproducten voor het creëren van een extra frisse blik: een Correcting Eyeserum en een Reviving Hyalu Gel oogroller

Met name het correcting eyeserum is ideaal als basis voor je foundation en/of concealer.
Je kunt dit serum zelfs gebruiken in combinatie met de oogroller :

  1. In de ochtend na de reiniging breng je het oogserum aan,
  2. Vervolgens je dagverzorging
  3. Dan je make-up.
  4. De oogroller mag je gedurende de dag gebruiken voor een verfrissend en verkoelend effect (mag gewoon over de make-up worden aangebracht).

Wat heb je verder nodig om je ogen te laten stralen tijdens de feestdagen?

Wat mij betreft zijn er twee must-haves voor de mooiste ogen:

  1. Allereerst de Don’t Cry Anymore Mascara van RVB LAB The Make up voor een betoverende blik met lange volle krullende en verleidelijke wimpers. Volume, lengte en krul in één stap geven voor sensuele ogen en intens zwarte wimpers. De conisch gevormde applicator zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het product en voor goed gedefinieerde, gevormde wimpers, zonder te klonteren. De formule die rijk is aan argine, abrikozenolie en filmvormende harsen versterkt, definieert en beschermt wimpers en garandeert een langdurig effect. Perfect geschikt voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
  2. En natuurlijk voor extra lange en volle wimpers de False eyelashes mascara van RVB LAB The Make-up.. Verlengt, krult en maakt wimpers dikker in één beweging, voor een maximale omlijning. Versterkt wimpers met een intense kleur voor een echt valse wimpereffect.

[TIP van onze make-up artieste]

  • voor een verlengend resultaat, breng de mascara aan van wortel over de hele wimper en een tweede keer aan de wimpereinden
  • voor een theatraal effect, kam de wimpers in 3 bewegingen: naar binnen, naar buiten en naar boven

Similar Posts

Geef een reactie

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.