Menu

Body shaping

Voel je goed in je eigen lichaam

Transformeer uw lichaam en versterk uw zelfvertrouwen met onze op maat gemaakte bodyshaping behandelingen.

Cryolipolyse

Cryolipolyse ook wel “vetbevriezing” genoemd, is een methode waarbij plaatselijk vet kan worden verwijderd.

Een ergernis van menig mensen is hoeveel je ook sport en op je voeding let dit niet voldoende is om op bepaalde plaatsen “probleemzones” van overtollig vet af te raken.

Door de “probleemzone” sterk te koelen zal de vetwand beschadigd worden en de celkern vrij komen welke door het lymfestelsel op natuurlijke wijze (urine) afgevoerd worden. Gedurende 6 tot 8 weken na de cryolipolyse behandeling verlaten uw afgestorven vetcellen op de normale wijze uw lichaam en worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

Cryolipolyse is geschikt voor mensen die van een kleine hoeveelheid vet willen verlost worden op de plaats naar keuze. Het is geen oplossing voor mensen die willen vermageren, bij een BMI van 30 en meer wordt deze behandeling niet toegepast.

De Cryolipolyse behandeling wordt meestal als volledig pijnloos ervaren. Wel kan een gevoel van druk en koude waar te nemen zijn, maar dit wordt over het algemeen niet als vervelend ondervonden. Tijdens de behandeling kan je lezen, muziek luisteren, serie kijken of zelfs een dutje doen. Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Contraindicaties: 
– voor mensen die zeer gevoelig zijn voor kou (cryoglobulinemie, uitslag)
– in geval van zwangerschap
– in geval van huidziekte of bij een wonde op de te behandelen zone
– hartkwalen
– epilepsie
– jonger dan 18 jaar

Benieuwd naar onze Cryolipolyse behandeling?

Maar nu je afspraak.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.