Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Voor hem

Verzorging voor de man waarom?

Mannen mogen zichzelf ook weleens een momentje gunnen om heerlijk te ontspannen. Wij bieden uitgebreide behandelingen aan voor de mannenhuid. Van het grondig reinigen van de huid tot aan het verwijderen van ongewenste haargroei.

Stress, vermoeidheid, dirty job...bij ons kan je buiten een behandeling van je huid ook nog eens lekker ontspannen. Heerlijke verschillende massages maken dat je terug energie krijgt.

Topper voor de mannen in de massages is de rugmassage, 30 minuten ontspanning voor slechts € 35. Meer info over onze massages vind u hier, massages solo & duo.

Een totaal verzorging van je lichaam draagt bij tot energie en zelfzekerheid.

De verzorging van de man is verschillend van die bij een vrouw. De huid van de man is gemiddeld dikker en vergt een intensere verzorging. Wij bieden een gamma verzorgingsproducten aan welke zijn aangepast voor de mannenhuid.

En ja... ook mannen kunnen zich verzorgen zodat ze langer blijven stralen.

Gelaatsverzorging Silver: Reiniging, diepte reiniging, peeling, gelaatsmassage (10 min.), masker, tonic, dagcrème.

Gelaatsverzorging Gold: Reiniging, diepte reiniging, peeling, gelaatsmassage (10 min.), masker, tonic, vitamine C boost, dagcrème.

Bij Pure Loo bieden wij specifieke behandelingen van Diego dalla Palma professional aan voor mannen, behandeling van donkere kringen rond de ogen, expressie rimpels, grove huid...

Maak gerust een afspraak bij onze huidspecialisten om te kijken welke behandeling je best krijgt.

Belangrijk : Bij gelaatsverzorgingen tot 2 uur voor de behandeling u niet scheren.

 

Smart Mirror pro skin analyser

Met de Smart Mirror pro brengen we de conditie van uw huid in beeld. Aan de hand van speciale beeldopname, belichting en een complexe analyse software kunnen we exact bepalen welke behandeling nodig en welke producten uw huid nodig heeft om in goede conditie te zijn.

Kijk voor meer details in onze rubriek huidanalyse.

Microdermabrasie & Comcit

Crystal Clear behandelingen

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatie problemen, littekens, acnelittekens en veel meer. Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, littekens op het hele lichaam...

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert. Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de capillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huid verjongende boost geven.

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:

  • een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels
  • een stevigere en jongere huid
  • een ongelofelijke energieboost
  • bevordert de aanmaak van nieuwe huid en collageenaangroei.

Meer detail onder onze rubriek Crystal Clear behandelingen

Arrangement "The Skin treatment for Men", reiniging, diepte reiniging, gelaatsmassage, mini lift mask, dagcrème, tonic. 60min. - €75

Arrangement "Deluxe for Men", reiniging, MDA, wenkbrauwen bijwerken, neushaar knippen of wax, masker, Testo serum, dagcrème, oogcrème, massage nek & schouders (10min.)  90min. - € 145

Slimming...

De laatste vetrolletjes willen niet verdwijnen door intensief sporten? Met onze Cryolipolyse behandeling kunnen we deze lokaal aanpakken. zie uitgebreide info in onze rubriek lichaamsbehandelingen/cryolipolyse

Ongewenste haargroei...

Zorgt vaak voor onzekerheid en soms zelfs schaamte. Pure Loo kan deze haargroei professioneel verwijderen met warme was of permanent met onze Diode Laser. kijk voor meer details bij onze rubriek ontharingen.

Verzorgingsproducten

Vermits de huid van de man verschilt van die van de vrouw is het aangeraden om je goed te laten adviseren. Bij Pure Loo kan je specifieke verzorgingsproducten kopen voor jouw huid.

O.a dagcrème, shaving gel, moisturizer,... kan je vinden in onze webshop.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.