Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Reflexologie herstelt en/of onderhoudt een onbelemmerde energiedoorstroming in gans het lichaam. Alle organen en lichaamsdelen staan in verbinding met plaatsen op de voeten, zo kunnen bepaalde klachten verminderen en zelfs verdwijnen.
Voetreflexmassage opent deze energiebanen en geeft het lichaam daarmee fysiek, emotioneel en geestelijk energie.
Stress is immers een belangrijk probleem in hedendaagse ziekten, deze therapie is zeer doeltreffend en werkt tevens ontspannend.
Door massage, druk en warmtetoevoer van de beoefenaar kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. (De organen en weefsels in het lichaam hebben alle een reflexie in de voet. De uiteinden van de zenuwen).
Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid (eelt, transpiratie), kleurverschil e.d.
De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert.  
Wanneer de blokkades zijn opgeheven is het lichaam in staat zichzelf te genezen. Een voetreflexoloog geneest dus niet, zij helpt u slechts te genezen. Een voetreflexoloog gaat er vanuit, dat de mens als "geheel" wordt behandeld en niet alleen dat gedeelte van de voet waar zich de pijn of klacht bevindt.

Prijs : (40 min) - € 40

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.