Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Over ons

Bij Pure Loo hebben wij echte passie voor het vak. Als klein familiebedrijf hebben inmiddels vele jaren ervaring en willen wij u graag verwennen met onze behandelingen. Of het nu een heerlijk ontspannende behandeling is, een set prachtige kunstnagels of de nieuwste afslankbehandeling Cryolipolyse is, wij helpen u graag!

Elke dag staan wij in voor de schoonheid en gezondheid van uw huid.

Onze Beauty specialisten Sabine en Yasmine zijn gediplomeerd en staan voor u klaar om advies en correcte behandelingen te geven. In ons instituut werken wij niet enkel op verzorging van de huid maar ook op verbetering van de huidconditie. Met onze gespecialiseerde apparatuur kunnen wij u de juiste behandeling en producten aanbieden.

Ons vak is onze passie.

Waarden waar wij niet van afwijken :

Rust & Relax

In het dagelijkse supersnelle leven zijn waarden zoals                 rust en relax of ontspanning onmisbaar.              Bij Pure Loo zorgen wij voor een zeer ontspannen sfeer en laten u genieten van uw momentje. Ons team zorgt graag voor een aangenaam kader tijdens de behandelingen.

 

Natuurlijke producten

Bij ons vindt u al uw verzorgingsproducten op natuurlijke basis. De producten van Sea of Spa en Crystal Clear hebben beide mineralen en natuurlijke elementen welke telkens een specifieke werking en doel hebben. Wij begeleiden u graag zodat u de juiste keuze kan maken uit ons gamma.

Uw wensen

       Wij luisteren graag naar wat u verlangt van ons.       Ons team zal u met de nieuwste technieken en producten behandelen om het doel te bereiken dat u verlangt.

Als u wonderen verwacht dan is Pure Loo niet diegene die uw wonderwens kan waarmaken.

Zijn deze waarden voor jou belangrijk dan is het nu het moment om kennis te maken. Stuur ons alvast even een berichtje.

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.