Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Make up

Make Up

Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Vanaf nu is iedereen een professional! 

Make-up dag

Een dag make-up geeft een subtiele en naturelle look. Om deze look te verkrijgen brengen we zeer lichte en zachte kleuren aan op ogen, wangen, lippen

prijs : €30

Make-up avond

Op stap, avondje uit dan mag het wat extra zijn. Avond make-up heeft een intense look met fellere kleuren en accenten. Ogen, wangen en lippen krijgen een extra dimensie. In deze make-up wordt een extra anti-ageing behandeling uitgevoerd.

prijs : €40

Bruidsmake-up

Test sessie, je huwelijksmorgen is zo al een stress volle tijd. Daarom organiseren we vooraf voor jouw een test sessie waarin je kan bepalen hoe je die dag opgemaakt wil worden.

Op D-day krijg je een anti-ageing behandeling om je huid er de ganse dag en nacht prachtig te laten uitzien. Je make-up wordt aangebracht zoals je in de test sessie besproken hebt. De gebruikte lipstick krijg je gratis mee.

prijs : €100

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.