Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Lichaamsverzorging

cryolipolyse antwerpen

Cryolipolyse

Pure Loo biedt cryolipolyse behandelingen aan, een nieuwe methode om vetcellen duurzaam te verwijderen door middel van bevriezing. Cryolipolyse staat ook wel bekend als vet bevriezen. Cryolipolyse is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stelling aan koeling. Tijdens een cryolipolysebehandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Tijdens de behandeling worden door middel van gecontroleerde koeling ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken waardoor een gecontroleerde verbetering van de lichaamscontouren optreedt. Door blootstelling aan koeling kunnen vetcelen afgevoerd worden zonder dat hierbij schade optreedt aan omliggende weefsels. Cryolipolyse is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie, ontwikkeld op basis van Harvard wetenschap. Cryolipolyse is goedgekeurd door de amerikaanse food and drug administration.  

Hoe werkt Cryolipolyse?
Tijdens de behandeling worden een of twee cryo-kopstukken op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild waarna met selectieve cryo-technologie het vetweefsel wordt afgekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan koude. Dankzij deze nieuwe techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals bijvoorbeeld de buik, de benen en de taille worden aangepakt. Juist op plaatsen waar u met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt kan cryolipolyse zeer effectief zijn. Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 6 tot 8 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren. Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijdert zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt.

Wetenschappelijk bewezen
Onderzoek heeft aangetoond dat vetcellen van nature kwetsbaarder zijn voor de effecten van kou dan de omliggende weefsel en dat vetcellen op een veilige manier kunnen worden afgebroken zonder de huid te beschadigen. Het selectieve effect treedt op omdat vetcellen kristalliseren bij een temperatuur boven het vriespunt van waterhoudende cellen. Zo kan cryolipolyse de vetcellen aanpakken terwijl de huid, spieren en zenuwen gespaard blijven.
Het effect van cryolipolyse is wetenschappelijke bewezen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na een kosteloos persoonlijk intake gesprek wordt per persoon eerst gekeken of deze behandeling geschikt is en vervolgens wordt uitleg gegeven over de behandelmethode waarna een behandelplan wordt opgesteld.
Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van het volume van de te behandelen zone. Voor het beste resultaat zijn gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. Er zitten 6 weken tussen de behandeling.

Wat ervaart u?
Tijdens de eerste minuten van de behandeling voelt u een intens gevoel van koude dat vrij snel verdwijnt. U zit of ligt comfortabel en kan ondertussen lezen, gebruik maken van een laptop of zelfs slapen. Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 1 tot 2 uur. Zodra de cryolipolyse behandeling na 60 min. klaar is, masseren wij het te behandelen gebied met de hand om de bloeddoorstroming weer op gang te brengen.

Is er een hersteltijd na de behandeling?
U kunt op de dag van uw behandeling uw normale activiteiten gewoon hervatten. Dit geldt ook voor fysieke (sport) activiteiten.

Voor wie is Cryolipolyse geschikt?
Cryolipolyse is niet bedoeld om af te vallen maar is bedoeld om de contouren van het lichaam te verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken.De behandeling is dus niet geschikt om overgewicht te behandelen. Juist mensen die ondanks intensieve sportbeoefening bijvoorbeeld hun ‘love handles’ niet wegkrijgen kunnen veel baat hebben bij behandeling door middel van cryolipolyse. Wanneer deze probleemzones ondanks diëten en sporten en het daarbij optredende gewichtsverlies niet willen slinken komt u in aanmerking voor cryolipolyse. Dus voor mensen die ondanks een gezonde leefstijl vetrolletjes hebben die ze niet weg krijgen is deze behandeling een snelle, pijnloze en relatief gemakkelijke behandelmethode. Maar ook voor mensen die door middel van een diet afvallen kan crylipolyse helpen het overtollige vet makkelijker af te breken. Voor alle duidelijkheid: afvallen doe je door middel van sporten en een goed diëet, terwijl de cryolipolyse helpt om de zogenaamde ‘probleemzones’ te doen slinken

De resultaten van de cryolipolyse behandeling zijn vergelijkbaar met invasieve behandelmethoden zoals liposuctie. Het resultaat van de behandeling is alleen blijvend indien er voor gezorgd wordt dat met gezonde voeding en door middel van beweging het normale calorie-evenwicht behouden blijft. Met andere woorden door op de voeding te letten en te trainen zullen de resultaten op lange termijn stabiel blijven.

De voordelen van Cryolipolyse:
• Meerdere zones kunnen behandeld worden
• Afslanken waar u wilt
• Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies
• Bewezen effectief
• Verbetert de kwaliteit van de huid
• Na ongeveer 6-8 weken na de eerste behandeling- en is het resultaat zichtbaar
• De behandeling is absoluut pijnloos
• Er is geen ‘down time’
• Deze uitwendige behandeling is ‘non-invasief’
• Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat
• Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd
• Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties
• Alternatief voor liposuctie
• Ook in te zetten na liposuctie behandeling(na minimaal 3 maanden)

Welke zones komen voor behandeling in aanmerking?
Elke lichaamszone met ongewenste vetophoping kan door middel van cryolipolyse behandeld worden. De bijwerkingen die als gevolg van een behandeling kunnen optreden zijn minimaal en ongevaarlijk. Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Meestal worden de dijen, de buik, de ‘love handles’ de rug en de armen behandeld. Bij opvallende asymmetrie van de lichaamscontouren is het ook mogelijk om slechts één zijde te behandelen.

Zones

• bovenbenen binnenzijde
• bovenbenen buitenzijde
• zadeltassen
• buik
• maagstreek
• taille
• rug
• love handles
• billen
• knieën
• bovenarmen

Prijzen:

1 ste sessie met 1 applicator €160

2 de sessie met 1 applicator €140

3 de sessie met 1 applicator €140

boeking 2 sessies met 1 applicator €280

boeking 3 sessies met 1 applicator €390

1 ste sessie met 2 applicatoren €290

2 de sessie met 2 applicatoren €250

3 de sessie met 2 applicatoren €250

boeking 2 sessies met 2 applicatoren €500

boeking 3 sessies met 2 applicatoren €720

1 ste sessie met kin applicator €79

2 de sessie met kin applicator €60

3 de sessie met kin applicator €60

Psoriasis & Acne behandelingen

Psoriasis

Psoriasis is één van de bekendste chronische huidaandoeningen. De aandoening wordt namelijk gekenmerkt door rode vaak samenvloeiende plekken die bedekt zijn met dikke schilfers. Psoriasis is niet besmettelijk. Psoriasis kan bij iedereen optreden die daarvoor een aanleg heeft.

Hoe ontstaat psoriasis ?

Onze huid vernieuwt voortdurend. De opperhuid bestaat uit hele kleine huidcellen die langzaam afsterven en afschilferen. Maar bij psoriasis is dit vervangingsproces verstoord en gaat het abnormaal snel. Zo ontstaan teveel huidcellen en deze krijgen niet de kans om volledig uit te groeien. De huid gaat daardoor zichtbaar afschilferen. In de Psoriasis-huid is er sprake van ontsteking, de huid is namelijk dik en rood. De oorzaak van psoriasis is niet gekend . Stress, griep, keelontsteking (met streptokokken) en sommige medicijnen (lithium en zogenaamde beta-blokkers) kunnen Psoriasis verergeren.

Behandeling van psoriasis?

Er bestaan vele werkzame behandelingen voor psoriasis. Alle middelen die voor psoriasis worden gebruikt onderdrukken de ontstekingsreactie, maar nemen niet de oorzaak weg. Hierdoor kan psoriasis wel (tijdelijk) onderdrukt worden maar nooit helemaal en permanent verdwijnen.

Mineralen van de Dode Zee.

Behandeling van Psoriasis met minerale Dode Zee modder om schilfers en dode huidcellen te verwijderen. De te behandelen plaatsen worden bedekt met kompressen van water met Magnesiumzout welk zorgt voor een ontsmettende en zuiverende werking.
Daarna volgt een modderpakking met verhoogd gehalte aan Magnesiumzout. De aanwezigheid van mineralen werkt vochtinbrengend en stimuleert de cel vernieuwing.
Vervolgens wordt de plaats gereinigd met zuiver water en ingesmeerd met een kalmerende en hydraterende crème. (Aloë Vera)

Behandeling met Diego dalla Palma professional.

Cica Ceramide cream werkt verzachtend, hersteld het evenwicht in de huid. Dankzij bioflavonoïden worden bloedvaten beschermd en wordt roodheid vermindert. Versterkt de huidbarrière.

Antioxidant anti-age crème (Skin Map) voedt de huid en beschermt tegen oxidatieve stress op de huid, beschermt tegen vrije radicalen. Heeft een sterk antioxiderende eigenschap.

Super Active serum SOS Nutriface (Filagrinol®) is een schokbehandeling welke een sleutelrol speelt in de instandhouding van uw huidbarrière. Stimuleert de aanmaak van Filaggrine.

Behandeling met AirCryo.

Bij lichte vorm van Psoriasis kan de AirCryo® toegepast worden. Door middel van zeer koude (-32°C) zuivere lucht koelen we de Psoriasis locatie en zorgen zo voor een remming op de celvernieuwing en verminderen de ontsteking.

Weet dat de thuiszorg verder zetten zeer belangrijk is! Om een goede nazorg te onderhouden kan u bij ons de nodige producten aankopen in ons instituut of via de webshop.

Prijs : Afhankelijk van de te behandelen zone.

ACNE

Jeugdacne Wat is het?

Je krijgt puistjes in het gezicht, op de rug, schouders of borst.
Kenmerkend voor acne zijn mee-eters (comedonen); er vormt zich een wit bultje op de talgklier, dat later zwart kan worden.
Is de talgklier ontstoken, dan ontstaat er een rood puistje (papel) met uiteindelijk vaak een geel kopje (pustel). Dit kan openbarsten en genezen met vorming van een litteken.

De aandoening komt vooral voor tussen de leeftijd van 15 tot 24 jaar. Acne komt op steeds jongere leeftijd voor, omdat kinderen vroeger in de puberteit komen. Meestal geneest acne spontaan rond het 25e levensjaar. Tijdens de acne-periode is het belangrijk om de huid goed te reinigen en verzorgen zodat acne vermindert of zelfs verdwijnt. 

Wat zijn de oorzaken?

De aandoening begint typisch in de puberteit onder invloed van hormonale veranderingen. Bij de ene blijft het beperkt tot enkele puistjes, bij de andere is de acne een uitgebreide huidaandoening. De verschillende oorzaken hiervan zijn:

 • toename van talgproductie 
 • verhoorning van de huid: d.w.z. een toename van opgehoopte huidcellen (dikker worden van de huid) die de afvoer van het huideigen talg belemmeren of blokkeren; waardoor de talgklier verstopt.
 • verdere besmetting op de huid (door de propioni bacterie) die verantwoordelijk is voor de verdere verspreiding van acne. De natuurlijke bacterieflora op de huid wordt verstoord en veroorzaakt ontstekingen.
Acne op latere leeftijd Wat is het?

En dan hebben we het niet over dat vervelende puistje tijdens de periode van de maand, maar een serieuze opstoot van pukkels, hoewel de pubertijd toch al ver achter je ligt.

Dit probleem lijkt hetzelfde als acne in de puberteit, maar is zichtbaar op andere plaatsen. Tijdens de pubertijd is acne zichtbaar op voorhoofd, wangen en neus. Terwijl op latere leeftijd acne voorkomt op de kaaklijn, kin en hals.

Wat zijn de oorzaken?

Een opstoot van acne bij volwassenen is niet zomaar een uitloper van de huidproblemen die ze hadden als tiener.  Vandaag sukkelen meer en meer vrouwen met een onzuivere huid. Dit suggereert dat we de oorzaken moeten gaan zoeken in de hedendaagse levensstijl. 
Stress, slaaptekort, luchtvervuiling, verkeerde voeding en UV-straling: het zijn kenmerken van de 21e eeuw die een grote invloed hebben op onze huid.

Of het nu stress, slaaptekort, ongezonde voeding, PMS (dames) is, het proces is hetzelfde, het cortisolgehalte ook wel stresshormoon genoemd  stijgt en wordt afgebroken tot testosteron. Hierdoor is er een verhoogde talgproductie, wat zorgt voor een uitbraak van acne. 

Acne behandeling met Diego dalla Palma professional

Afhankelijk van het type acne en het toestand waarin de acne zich bevindt kan er een toepasselijke behandeling van DDPP voorgesteld worden.

Als basis reinigingsproduct raden wij een Soothing Lenitivo micellar water aan welke de gevoelige huid niet gaat aanvallen tijdens het reinigen. Zeer goed reinigen is zeer belangrijk bij Acne!

Deep cleansing gel voor het reinigen van een jongere huid met Acne. (-30j)

Pore perfection serum gebruik je als nachtverzorging.

Sebum rebalancing cream gebruik je als dagverzorging.

Behandelingen met DDPP :

Purifying:

Deze cellulaire bio revitalisatie behandeling brengt het eco-systeem van de huid weer in balans, een schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde proiën en oneffenheden minder zichtbaar worden. Deze behandeling is verrijkt met Bakuchiol ACN. De huid wordt ontgift zonder ze aan te vallen.

Deze behandeling wordt aangeraden om ze in een kuur te nemen van 4 behandelingen.

- prijs : €79

Freshup Resurface®:

Een zeer gecontroleerde exfoliatie. De huid wordt voorbereid op een boost in de celvernieuwing.

- prijs : €79

Acne-bestrijding Crystal Clear - Oxygen Therapy

De onzuivere ontstoken huid wordt op een professionele wijze gereinigd.                                                                                                         Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.
Geschikt voor alle acne-problemen en voor elke leeftijd.

Voor een goede nazorg kan u bij ons de nodige producten aankopen in ons instituut of via de webshop.

Prijs : Afhankelijk van de te behandelen zone (startbedrag €55)

Acne behandeling gelaat manueel
 • reiniging met Acnezeep
 • moddermasker (Dode Zee modder) De behandelde zone wordt op deze manier extra gereinigd door de overvloedige aanwezigheid van mineralen in de modder
 • reiniging met moddergel
 • Comodonen verwijderen
 • epilatie
 • masker met Avocado of Aloe Vera gel
 • tonic
 • dag- of nachtcrème

Prijs : €55

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.