Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Gelaatsverzorging

Uw gelaat verzorgen & verbeteren waarom?

Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer “jong en gezond” uitzien, is de wens van ieder mens.

Bij Pure Loo kan terecht voor traditioneel onderhoud van de huid & echte huidverbetering. Na een grondige analyse van uw huid wordt een voorschrift opgemaakt welke u alle informatie verstrekt om uw huidconditie te verbeteren.

Een huid die er mooi en gelijkmatig uitziet, straalt gezondheid uit.
Wij zelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.
Reinigingsmelk, lotion, dagcrème, nachtcrème, masker, peelings en serums zijn producten die ons helpen bij het behandelen van de huid.
Het reinigen van het gelaat en de hals is noodzakelijk. Te vaak wordt dit niet serieus genomen en hierdoor verouderd de huid sneller.
Het is belangrijk ‘s avonds en ‘s morgens de huid te reinigen. De huid ondergaat overdag meerdere agressies, nl. koude, warmte, droogte, vervuiling…enz.
Onze dagcrème is trouwens een perfecte basis voor make-up.Tijdens de slaap profiteert de huid het meest van verzorgende producten. Vandaar dat een nachtcrème van zeer groot belang is om uw huid in optimale vorm te houden.Specifieke verzorgingen zoals een peeling neemt de dode huidcellen weg en opent de huid voor de volgende behandeling.
Een massage van het gelaat, hals en decolleté zorgen voor een totale ontspanning. Maskers hebben een reinigende en regenererende werking, die nog verstrekt kan worden door onder het masker een serum aan te brengen.

Een goede verzorging van ons gelaat zorgt voor een huidverjonging op een veilige en niet chirurgische manier, rimpels worden minder, acne vermindert, littekens vervagen, de huid wordt strakker en steviger door het inbrengen van vocht en anti – oxidanten.

Huidverbetering door Diego Dalla Palma professional

BEAUTY BELONGS TO EVERY AGE 

Het Italiaanse merk Diego dalla Palma professional heeft sinds de start een pioniersfunctie in de markt van professionele verzorgingen. Door hun 60-jaarlange expertise, geavanceerd onderzoek gericht op nieuwe actieve ingrediënten en toegepast onderzoek naar nieuwe mogelijkheden of structuren worden zij aanschouwd als één van de meest innovatieve merken wereldwijd.

De innovatieve ideeën die Diego dalla Palma professional ontwikkelt, zijn het resultaat van een intensieve samenwerking tussen een onderzoeksteam en wetenschappelijke centra en universiteiten. Voorstellen worden geëvalueerd in het RVB SKINLAB technisch labo waar de beste worden geanalyseerd en de beste producten ontwikkeld. 

Een gamma aan producten die oplossingen bieden voor onvolkomenheden als veroudering en verslapping van de huid, acne, couperose en pigmentatie.

Onze Diego dalla Palma huidverbetering behandelingen:

DEEP CLEANSING  30min.

Voor een sterk verontreinigde huid, activeert het ontgiftingsyteem en stimuleert het regeneratieproces. - prijs : €59

MOISTURIZING  45min.

Voor een droge en zeer droge huid, hydrateert, verstevigd, hersteld en frist de droge huid op. - prijs : €69

MOISTURIZING INTENS  50min.

Een zeer intens hydraterende behandeling. Ideaal voor een huid met een zeer groot vocht tekort. - prijs : €79

SOOTHING SENSITIVE SKIN  50min.

Voor een gevoelige en zeer gevoelige huid, bescherming tegen externe factoren en zeer geschikt voor behandeling van geïrriteerde of couperose gevoelige huid.- prijs : €79

PURIFYING 50min.

Voor een gecombineerde en vette huid, hersteld talgproductie en verwijde poriën.- prijs : €79

SUPER ACTIVE FACE SHOCK

In deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van een serum met super actieve bestanddelen.

SUPER PLUMP   (pro Hyalu system 4.5%) 50min.

Schokbehandeling om de huid terug weefselspanning en gladheid te geven. - prijs : €79

ENERGY MIX (Adenosine capsule+ 3%) 50min.

Schokbehandeling om de huid terug energie en vitaliteit te geven. - prijs : €79

CHRONO-SKIN (β – Circadin™ 3%) 50min.

Schokbehandeling anti stress, doet de huid stralen, helder en levendig worden. - prijs : €79

S.O.S. NUTRIFACE (Filagrinol® 10%)

Schokbehandeling die uitdroging, droogteen irritatie bestrijdt. - prijs : €79

SPECIAL FLOW O2 (Carrier Technology 2%)

Schokbehandeling voor een gladdere, meer stralendere huid. - prijs : €79

ULTRA GLOW (Tranexamic Acid 5%)

Schokbehandeling die donkere vlekken, melasma en ongelijkmatige huidskleur aanpakt. - prijs : €79

SKIN MAP

Skin map is de persoonlijke aanpak die voldoet aan de specifieke behoeften van elke zone in het gelaat.

STOP RED BOOSTER

Kalmerend anti-roodheid concentraat voor gevoelige, reactieve, geïrriteerde huid en Couperose gevoelige huid. Beschermt tegen uitwendige agressors - prijs : €79

INSTANT MATT BOOSTER

Vermindert onmiddellijk de glans zones die zijn aangetast door overtollig talg. Brengt evenwicht in de talgafscheiding en verfijnd de huidtextuur, matteert en vermindert zichtbare imperfecties. - prijs : €79

3D SCULPT BOOSTER

Intensief beeldhouwend concentraat. Bestrijdt het verlies aan veerkracht, tekenen van zwaartekracht, slappe huid en definieert de contouren van het gelaat. Maakt de huid snel strakker.- prijs : €79

NEW LIGHT BOOSTER

Vermindert roodheid en donkere vlekken. Egaliseert de teint en maakt de huid helderder. Ideaal voor doffe en slecht geoxygeneerde huid die haar uitstraling verloren is. - prijs : €79

ICON TIME

Specifieke behandeling met gerichte anti aging.

REVITALIZING    60min.

Anti aging vanaf 30 jaar en voorkomen van veroudering. - prijs : €79

REDENSIFYING  60min.

Anti aging vanaf 40 jaar, werkt corrigerend en beschermt. - prijs : €79

RENEWAL   60min.

Anti aging vanaf 50 jaar, regenereert en vernieuwd de huid. - prijs : €79

FILLIFT

Hertekent - Vult - Verstrakt

Hertekent het gelaat door dynamische lifttechnieken. Vermindert de diepte van rimpels en verstrakt, vervaagd expressie rimpels. De huid wordt gladder. De contouren worden terug opgetrokken.

Deze behandeling is een Cellulaire bio-revitalisatie en dynamische lifting. De anti aging behandeling geïnspireerd door de cosmetische geneeskunde om het gelaatsovaal en gelaatsvolume te hermodelleren.

- Prijs : €95

RESURFACE²

Het nieuwe tijdperk van huidvernieuwende behandelingen. Resurface² is een innovatieve, gecontroleerde en precieze dermale regeneratieprocedure zonder vervelende neveneffecten.

Deze esthetische peeling heeft als doel het zichtbaar verminderen van rimples, acne littekens, onvolkomenheden en een oneffen teint.

De beste resultaten worden verkregen door deze behandeling in kuurvorm te nemen. De behandelingen nemen progressief toe in intensiteit en zijn specifiek op bepaalde onvolkomenheden.

De kuur is opgebouwd uit:

° 2 freshUP behandelingen

° 2 middelmatige intensiteit proAge of skinREFINE behandelingen.

° 2 hoge intensiteit proAge of skinREFINE behandelingen.

De behandelingen worden telkens uitgevoerd met 1 week tussenin.

RESURFACE² freshUP : Eerste verzorging voor klanten die lijden aan verleis van uitstraling en een oneffen teint. Dit is de voorbereiding voor de daaropvolgende exfoliërende behandeling.

RESURFACE² proAGE : Specifiek voor rimpels en zichtbare tekenen van veroudering.

RESURFACE² skinREFINE : specifiek voor huidverkleuring, na-effecten van jeugdacne, acne littekens en ongelijke huidtextuur.

Prijs : Kuurvorm 6 behandelingen € 480. In deze prijs is het "Home care" producten pakket inbegrepen. (waarde €162)

Prijs losse behandeling : €79 exclusief de nodige "Home care" producten.

Manuele gelaatsverzorgingen met producten van de Dode Zee.

In ons aanbod van manuele gelaatsverzorgingen werken wij met producten van Sea of Spa & Crystal Clear, welke dermatologisch getest zijn, parabeen vrij en vervaardigd zijn met natuurlijke ingrediënten.

De Dode Zee kent een enorme rijkdom aan mineralen welke van zeer groot belang zijn voor het menselijk lichaam.
Sea of Spa heeft een team van dermatologen, bio-ingenieurs welke garant staan  voor de hoge kwaliteit van de producten.

Sea of Spa producten bevatten de meest geconcentreerde extracten en bestanddelen uit de Dode Zee. Sea of Spa ontwikkelt gezondheid- en  schoonheidsproducten met bewezen therapeutische eigenschappen.

De Dode Zee modder is afkomstig uit de bodem van de zee langs de kustlijn. De modder is rijk aan magnesium en 35 andere mineralen zoals natrium, kalium en calcium. Dode Zee modder wordt vaak gebruikt in natuurlijke crème voor de huid behandelingen en bewezen effectief  herstel van de symptomen van ziekten en huidaandoeningen, zoals psoriasis, atopische dermatitis en reumatische aandoeningen, zoals verschillende vormen van artritis en fibromyalgie.

Sea of Spa producten blijven tijdens het bewaren de hoge concentraties mineralen, vitamines, werkstoffen en extracten behouden daar zij niet vatbaar zijn voor oxidatie.

De producten van Sea of Spa zijn allemaal Parabeen en SLS vrij.

Onze manuele gelaatsverzorgingen

Platina

Verzorging met Sea of Spa producten. Deze verzorging is als volgt samengesteld:

Reiniging  - moddermasker - peeling op het masker - verwijderen van Comedonen - epilatie - gelaatsmassage - hydraterend masker Bio Marine - toner - afsluiten met dag- of nachtcrème. - prijs : €55

Parlemoer

Verzorging met Sea of Spa producten. Deze verzorging is als volgt samengesteld:

Reiniging  - moddermasker - peeling op het masker - verwijderen van Comedonen - epilatie - gelaatsmassage - reiniging met mousse - G Force mask - toner - afsluiten met dag- of nachtcrème. - prijs : €70

Diamond

Verzorging met Sea of Spa producten. Deze verzorging is als volgt samengesteld:

Reiniging  - moddermasker - peeling op het masker - verwijderen van Comedonen - epilatie - gelaatsmassage - peel-off masker - toner - serum - afsluiten met dag- of nachtcrème. - prijs : €70

 

Crystal Clear behandelingen

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatie problemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer. Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een 'work out' voor het gelaat. Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels. Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert. Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

COMCIT™ ontwikkeld door Crystal Clear

Creëer terug jeugdigheid met COMCIT™

COMCIT™ combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke Microchanneling Roller, die honderden microscopische kanaaltjes maakt in de capillaire huidlaag, zodat een krachtige infusie van actieve ingrediënten uw huid een effectieve huid verjongende boost geven.

COMCIT™ maakt gebruik van een revolutionaire Cryo-handset om de huid snel te koelen terwijl op hetzelfde ogenblik de Microchanneling Roller pijnloos over het gelaat beweegt om zo door de epidermis te dringen. Hierdoor creëert men telkens een opening voor de krachtige actieve regenererende ingrediënten.

 • Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar:
 • • een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels
 • • een stevigere en jongere huid
 • • een ongelofelijke energieboost
 • • bevordert de aanmaak van nieuwe huid en collageenaangroei.

Zuurstof behandeling. (Oxygen therapy - vacuüm lifting)

Ontdek hoe je met Crystal Clear zuurstofbehandeling ultieme schoonheid bereikt...

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

Geschikt voor:
•  oogrimpels op elke leeftijd
•  lifting van ooglid - verzakking
•  bovenlip rimpels
•  labiale neus - mond lijn
•  voorhoofdsrimpels
•  hals- en decolletérimpels en lijnen
•  huidverslapping
•  huidveroudering
•  brandwonden - littekens
•  grove huid - poriën
•  oneffen huidstructuur
•  verminderde huidelasticiteit   
Het vervangt en bereikt in vele gevallen het effect van plastische chirurgie.

Microdermabrasie (MDA)

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid...

Crystal Clear Microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor peeling. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen en veel meer.

Door de behandeling worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een 'work out' voor het gelaat.

Crystal Clear Microdermabrasie kan over het hele lichaam toegepast worden, zeker op plaatsen zoals de ruwe huid op de armen, ingegroeide haren bij de bikinilijn, littekens op het hele lichaam en bij cellulitis op de benen.

Prijzen:

MDA gelaat - € 85

MDA handen of voeten - € 25

MDA handen of voeten met aanvullend een voedend masker - € 50

MDA decolleté - € 25

MDA decolleté met aanvullend een voedend masker - € 50

MDA + Zuurstof ogen - € 110

MDA + Eye contour pads - € 110

MDA rug - € 55

MDA rug + defence mask - € 85

MDA lichaamspeeling - € 125

Comcit - € 125

Zuurstof gelaat - € 110

Zuurstof gelaat + masker - € 135

Zuurstof gelaat + Eye contour pads - € 135

VIP = MDA en Zuurstof op 1 week - € 175 ipv € 195

Voordeel beurtenkaart : Bij boeking van 5 behandelingen MDA / Zuurstof krijgt u 1 extra zelfde behandeling gratis. Bij boeking van 10 behandelingen MDA / Zuurstof krijgt u 2 extra zelfde behandelingen gratis of een verzorgingspakket gratis.

Litteken behandeling

Deze behandeling bestaat uit de Microchanneling met serum & Microdermabrasie

Bij littekens is zijn volgende items belangrijk:

 • Aanmaak collageen en elastine stimuleren
 • Verbeteren van de huidstructuur
 • Verfraaien van het litteken

Door kleine gaatjes te maken in de huid zal de huid reageren alsof ze beschadigd wordt. In werkelijkheid zijn de gaatjes heel snel weer dicht. Door deze behandeling wordt de huid wel gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken waardoor bovenstaande doelen behaald kunnen worden. Afhankelijk van het soort litteken kan het resultaat en het aantal behandelingen verschillen.

Daarnaast is het belangrijk dat het litteken minimaal 2 maanden genezen is en niet fel rood/roze ziet.

Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in de natuurlijke hydratatie van de huid. Het gebruik van hyaluronzuur is zeer belangrijk voor een niet-vitale huid, omdat het naast vocht inbrengende, ook beschermende eigenschappen bevat die de huid onmiddellijke zachtheid en elasticiteit geven. Hyaluronzuur gaat de huidherstelling versnellen.

Na deze behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Dit kan enkele uren tot een dag duren. Gebruik van alcohol houdende verzorgingsproducten of parfums wordt sterk afgeraden (48uur). Sauna, zonnebank, intensief sporten (transpiratie) of naar het zwembad te gaan is niet toegelaten..

Het resultaat van de microchanneling is pas na 3 maanden echt zichtbaar, de behandeling werkt na. De behandeling wordt gemiddeld 5 keer uitgevoerd met een interval van 3 tot 6 weken.

Microdermabrasie is tevens een perfecte manier om littekens te behandelen. Veel voorkomenden littekens in het gelaat zijn deze van Acne. Na genezing van acne blijven soms onregelmatigheden in de huid achter, variërend van ruwheid tot littekens. Ruwheid kunnen we met microdermabrasie zeer goed behandelen. Beschadigingen van het onderhuidse vetweefsel kunnen we helaas niet herstellen. Wel kunnen we de oppervlakkig gelegen littekentjes verzachten. Ook kunnen we de scherpe randen van grovere littekens verzachten. Hierdoor oogt de huid een stuk vlakker.

Actieve Acne wordt niet behandeld met microdermabrasie.

Prijs wordt bepaald na een intake sessie.

cryo facial

CryoAirfacial

het Resultaat = een zichtbare opfrissing & verstrakking van de huid.

Wat is CryoAirFacial? Cryo Anti-Ageing is een 100% veilige en natuurlijke behandeling speciaal ontwikkeld voor een strakker gelaat. Cryotherapie werkt op basis van extreme verkoeling van de huid en wordt ingezet voor huidverjonging met verbluffende resultaten, geheel uniek in België. Hoe werkt CryoAirFacial? Een ander woord voor Cryo is kou. Door de huid bloot te stellen aan extreem lage temperaturen krijgen de hersenen een koude schok impuls en worden de huidcelfuncties “geactiveerd ”. De huid ondergaat daardoor een enorme detox. Voor alle huidtypes

 • • Direct zicht- en voelbaar resultaat
 • • Vermindering van lijntjes & rimpels
 • • Fijnere poriën
 • • Versteviging van huid
 • • Lifting van het gelaat en hals
 • • Verstrakken van de kaaklijn
 • • Afvoering van overtollig vocht
 • • Vermindering van ontstekingen op de huid
 • • Stimuleren van collageenproductie

Prijzen :

Cryo ontstekingsbehandeling (per zone): 10 min. - € 15

Cryo 1 - reinigen, cryo behandeling, dagcrème: 30 min. - € 45

Cryo 2 - reinigen, cryo behandeling, masker, dagcrème: 45 min. - € 65

Cryo 3 - reinigen, cryo behandeling, masker, massage, dagcrème: 60 min. - € 75

Cryo 4 - reinigen, zuurstof behandeling, cryo behandeling, dagcrème: 60 min. - € 140

Cryo 5 - reinigen, zuurstof behandeling, cryo behandeling, masker, dagcrème: 90 min. - € 165

Crystal Clear manuele behandelingen

Dit zijn de manuele gelaatsverzorgingen met de producten van Crystal Clear.

The Starter

reiniging, diepte reiniging, mini lift masker, dagcrème, tonic   30 min. - € 55

The cellular repair treament

(voor de rijpere huid) reiniging, diepte reiniging, massage reverse, mini lift masker, dagcrème, tonic   60 min. - € 75

The Pro-active treatment

reiniging, diepte reiniging, defence masker, zuurstof serum massage, dagcrème, tonic   30 min. - € 50

The skin treatment for Men

(gelaatsbehandeling voor de man) reiniging, diepte reiniging, massage reverse, mini lift mask, dagcrème, tonic   60 min. - € 75

Wide Eyes

(voor een lange nacht) reiniging, diepte reiniging, eye contour pads, repair serum, dagcrème, tonic   30 min. - € 55

The Luxury booster

(gelaatsverzorging crème de la crème) relaxerende rugmassage (ca.10min.), reiniging gelaat, diepte reiniging, gelaatsmassage reverse, mini lift masker, relaxerende hoofd, decolleté en schoudermassage, eye contour pads, handmassage, dagcrème, tonic   75 min. - € 100

Psoriasis & Acne behandelingen

Psoriasis

Psoriasis is één van de bekendste chronische huidaandoeningen. De aandoening wordt namelijk gekenmerkt door rode vaak samenvloeiende plekken die bedekt zijn met dikke schilfers. Psoriasis is niet besmettelijk. Psoriasis kan bij iedereen optreden die daarvoor een aanleg heeft.

Hoe ontstaat psoriasis ?

Onze huid vernieuwt voortdurend. De opperhuid bestaat uit hele kleine huidcellen die langzaam afsterven en afschilferen. Maar bij psoriasis is dit vervangingsproces verstoord en gaat het abnormaal snel. Zo ontstaan teveel huidcellen en deze krijgen niet de kans om volledig uit te groeien. De huid gaat daardoor zichtbaar afschilferen. In de Psoriasis-huid is er sprake van ontsteking, de huid is namelijk dik en rood. De oorzaak van psoriasis is niet gekend . Stress, griep, keelontsteking (met streptokokken) en sommige medicijnen (lithium en zogenaamde beta-blokkers) kunnen Psoriasis verergeren.

Behandeling van psoriasis?

Er bestaan vele werkzame behandelingen voor psoriasis. Alle middelen die voor psoriasis worden gebruikt onderdrukken de ontstekingsreactie, maar nemen niet de oorzaak weg. Hierdoor kan psoriasis wel (tijdelijk) onderdrukt worden maar nooit helemaal en permanent verdwijnen.

Mineralen van de Dode Zee.

Behandeling van Psoriasis met minerale Dode Zee modder om schilfers en dode huidcellen te verwijderen. De te behandelen plaatsen worden bedekt met kompressen van water met Magnesiumzout welk zorgt voor een ontsmettende en zuiverende werking.
Daarna volgt een modderpakking met verhoogd gehalte aan Magnesiumzout. De aanwezigheid van mineralen werkt vochtinbrengend en stimuleert de cel vernieuwing.
Vervolgens wordt de plaats gereinigd met zuiver water en ingesmeerd met een kalmerende en hydraterende crème. (Aloë Vera)

Behandeling met Diego dalla Palma professional.

Cica Ceramide cream werkt verzachtend, hersteld het evenwicht in de huid. Dankzij bioflavonoïden worden bloedvaten beschermd en wordt roodheid vermindert. Versterkt de huidbarrière.

Antioxidant anti-age crème (Skin Map) voedt de huid en beschermt tegen oxidatieve stress op de huid, beschermt tegen vrije radicalen. Heeft een sterk antioxiderende eigenschap.

Super Active serum SOS Nutriface (Filagrinol®) is een schokbehandeling welke een sleutelrol speelt in de instandhouding van uw huidbarrière. Stimuleert de aanmaak van Filaggrine.

Behandeling met AirCryo.

Bij lichte vorm van Psoriasis kan de AirCryo® toegepast worden. Door middel van zeer koude (-32°C) zuivere lucht koelen we de Psoriasis locatie en zorgen zo voor een remming op de celvernieuwing en verminderen de ontsteking.

Weet dat de thuiszorg verder zetten zeer belangrijk is! Om een goede nazorg te onderhouden kan u bij ons de nodige producten aankopen in ons instituut of via de webshop.

Prijs : Afhankelijk van de te behandelen zone.

ACNE

Jeugdacne Wat is het?

Je krijgt puistjes in het gezicht, op de rug, schouders of borst.
Kenmerkend voor acne zijn mee-eters (comedonen); er vormt zich een wit bultje op de talgklier, dat later zwart kan worden.
Is de talgklier ontstoken, dan ontstaat er een rood puistje (papel) met uiteindelijk vaak een geel kopje (pustel). Dit kan openbarsten en genezen met vorming van een litteken.

De aandoening komt vooral voor tussen de leeftijd van 15 tot 24 jaar. Acne komt op steeds jongere leeftijd voor, omdat kinderen vroeger in de puberteit komen. Meestal geneest acne spontaan rond het 25e levensjaar. Tijdens de acne-periode is het belangrijk om de huid goed te reinigen en verzorgen zodat acne vermindert of zelfs verdwijnt. 

Wat zijn de oorzaken?

De aandoening begint typisch in de puberteit onder invloed van hormonale veranderingen. Bij de ene blijft het beperkt tot enkele puistjes, bij de andere is de acne een uitgebreide huidaandoening. De verschillende oorzaken hiervan zijn:

 • toename van talgproductie 
 • verhoorning van de huid: d.w.z. een toename van opgehoopte huidcellen (dikker worden van de huid) die de afvoer van het huideigen talg belemmeren of blokkeren; waardoor de talgklier verstopt.
 • verdere besmetting op de huid (door de propioni bacterie) die verantwoordelijk is voor de verdere verspreiding van acne. De natuurlijke bacterieflora op de huid wordt verstoord en veroorzaakt ontstekingen.
Acne op latere leeftijd Wat is het?

En dan hebben we het niet over dat vervelende puistje tijdens de periode van de maand, maar een serieuze opstoot van pukkels, hoewel de pubertijd toch al ver achter je ligt.

Dit probleem lijkt hetzelfde als acne in de puberteit, maar is zichtbaar op andere plaatsen. Tijdens de pubertijd is acne zichtbaar op voorhoofd, wangen en neus. Terwijl op latere leeftijd acne voorkomt op de kaaklijn, kin en hals.

Wat zijn de oorzaken?

Een opstoot van acne bij volwassenen is niet zomaar een uitloper van de huidproblemen die ze hadden als tiener.  Vandaag sukkelen meer en meer vrouwen met een onzuivere huid. Dit suggereert dat we de oorzaken moeten gaan zoeken in de hedendaagse levensstijl. 
Stress, slaaptekort, luchtvervuiling, verkeerde voeding en UV-straling: het zijn kenmerken van de 21e eeuw die een grote invloed hebben op onze huid.

Of het nu stress, slaaptekort, ongezonde voeding, PMS (dames) is, het proces is hetzelfde, het cortisolgehalte ook wel stresshormoon genoemd  stijgt en wordt afgebroken tot testosteron. Hierdoor is er een verhoogde talgproductie, wat zorgt voor een uitbraak van acne. 

Acne behandeling met Diego dalla Palma professional

Afhankelijk van het type acne en het toestand waarin de acne zich bevindt kan er een toepasselijke behandeling van DDPP voorgesteld worden.

Als basis reinigingsproduct raden wij een Soothing Lenitivo micellar water aan welke de gevoelige huid niet gaat aanvallen tijdens het reinigen. Zeer goed reinigen is zeer belangrijk bij Acne!

Deep cleansing gel voor het reinigen van een jongere huid met Acne. (-30j)

Pore perfection serum gebruik je als nachtverzorging.

Sebum rebalancing cream gebruik je als dagverzorging.

Behandelingen met DDPP :

Purifying:

Deze cellulaire bio revitalisatie behandeling brengt het eco-systeem van de huid weer in balans, een schoonheidsbehandeling die de talgproductie herstelt, waardoor verwijde proiën en oneffenheden minder zichtbaar worden. Deze behandeling is verrijkt met Bakuchiol ACN. De huid wordt ontgift zonder ze aan te vallen.

Deze behandeling wordt aangeraden om ze in een kuur te nemen van 4 behandelingen.

- prijs : €79

Freshup Resurface®:

Een zeer gecontroleerde exfoliatie. De huid wordt voorbereid op een boost in de celvernieuwing.

- prijs : €79

Acne-bestrijding Crystal Clear - Oxygen Therapy

De onzuivere ontstoken huid wordt op een professionele wijze gereinigd.                                                                                                         Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.
Geschikt voor alle acne-problemen en voor elke leeftijd.

Voor een goede nazorg kan u bij ons de nodige producten aankopen in ons instituut of via de webshop.

Prijs : Afhankelijk van de te behandelen zone (startbedrag €55)

Acne behandeling gelaat manueel
 • reiniging met Acnezeep
 • moddermasker (Dode Zee modder) De behandelde zone wordt op deze manier extra gereinigd door de overvloedige aanwezigheid van mineralen in de modder
 • reiniging met moddergel
 • Comodonen verwijderen
 • epilatie
 • masker met Avocado of Aloe Vera gel
 • tonic
 • dag- of nachtcrème

Prijs : €55

Make Up

Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB the make up is ontworpen door een team van internationale make-upartiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. De producten van RVB LAB the make up zijn gemakkelijk in gebruik dankzij de specifieke technologie in elk product. Enkel op deze manier kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden. Vanaf nu is iedereen een professional! 

Make-up dag

Een dag make-up geeft een subtiele en naturelle look. Om deze look te verkrijgen brengen we zeer lichte en zachte kleuren aan op ogen, wangen, lippen

prijs : €30

Make-up avond

Op stap, avondje uit dan mag het wat extra zijn. Avond make-up heeft een intense look met fellere kleuren en accenten. Ogen, wangen en lippen krijgen een extra dimensie. In deze make-up wordt een extra anti-ageing behandeling uitgevoerd.

prijs : €40

Bruidsmake-up

Test sessie, je huwelijksmorgen is zo al een stress volle tijd. Daarom organiseren we vooraf voor jouw een test sessie waarin je kan bepalen hoe je die dag opgemaakt wil worden.

Op D-day krijg je een anti-ageing behandeling om je huid er de ganse dag en nacht prachtig te laten uitzien. Je make-up wordt aangebracht zoals je in de test sessie besproken hebt. De gebruikte lipstick krijg je gratis mee.

prijs : €100

 

Wenkbrauwen & ogen

Threading

Threading of draadepilatie is een ontharingstechniek afkomstig uit het Midden Oosten en Azië.

Door gebruik te maken van een fijne katoendraad (100%) kan men de fijnste donshaartje welke met pincet niet verwijderd kunnen worden toch wegnemen. Hier wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige waxen of chemicaliën

Met de Threading methode neemt men ook het haarfollikel weg in een vroeg stadium wat er voor zorgt dat deze verzwakt zodat de groei vermindert..

Prijs : €15

Lash Lift

Met deze nieuwste techniek wimperpermanent worden uw eigen natuurlijke wimpers gekruld door middel van silicone pads.
Deze krul blijft ongeveer 6 tot 8 weken zitten.

Na de krul worden uw wimpers geverfd om nog een mooier resultaat te verkrijgen.
Het eindresultaat is prachtig en kan u niet vergelijken met de toepassing van een krultang.

Met Lashlifting ogen uw wimpers naturel.
Ontschminken, mascara en water hebben geen effect op deze techniek. (na 48uur)

Prijs : €60

Microblading

Microblading is een manuele 3D semi permanente make-up technologie.

Deze manier is als het ware het graveren van wenkbrauwen. Het is de oudste Japanse manier van wenkbrauwen pigmentheren.
Met 12 naaldjes samen gelast op een rij wordt het pigment in de opperlaag van de Dermis gebracht.
De naaldjes gaan als het ware echte haartjes simuleren of nabootsen.
Hierdoor verkrijgt men een zeer natuurlijk effect.

De naalden zijn steriel verpakt en worden slecht bij 1 klant gebruikt!
Deze techniek is minder agressief voor de huid als een tatoeage met een elektrisch apparaat.
Het is een veilige techniek. Een hele wenkbrauw kan worden gecreërd of enkel stukjes kunnen worden geaccentueerd.
Wenkbrauwpoeder of potlood is niet meer nodig dus hier spaart U tijd.
Microblading biedt een prima oplossing voor 1-2 jaar afhankelijk van uw cel vernieuwing. Ideaal voor mensen met littekens in de wenkbrauwen of mensen die lijden aan ALopecia. U kan op deze manier dunnen wenkbrauwen voller laten maken.

Deze behandeling wordt NIET uitgevoerd indien u aan volgende ziektes of aandoeningen lijdt : diabetes, hepatitis, eczeem in de wenkbrauwen, HIV/Aids, allergie aan kleurstoffen heeft, chemo ondergaat, botox of collageen behandeling heeft gehad in deze zone. Bij zwangerschap waarbij u borstvoeding geeft raden wij deze behandeling af. Indien u bloedverdunners neemt dient u eerst uw huisarts te raadplegen om toestemming voor deze behandeling te verkrijgen.

Prijs : voor 2 sessies van €250 tot €325

Wenkbrauwen  - Wimpers verven

Wenkbrauwen of Wimpers verven heeft het voordeel dat je langere tijd niet moet omkijken naar de opmaak van je wenkbrauwen of Wimpers. Wenkbrauwen zijn vaak dun en bijna niet zichtbaar, met een laagje verf accentueer je de wenkbrauwen.

Onze specialisten kunnen je adviseren welk kleur er best je past. Hou rekening met je keuze wanneer je op het punt staat een compleet andere kleur van haar te nemen.

Een tint donkerder dan je natuurlijke kleur van je wenkbrauwen is steeds een veilige keuze. Hoe donkerder je kleurt hoe meer de wenkbrauwen zullen benadrukt worden. De kleuring blijft circa 4 weken zichtbaar.

Prijs : €12

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.