Ma - Za: 09:00 - 21:00
Provinciale steenweg 51 | 2627 Schelle
info@pureloo.be
0494/30.33.38 & 0486/42.56.51

Gelaat verzorgen waarom?

Je huid in optimale conditie houden, waardoor we er langer “jong en gezond” uitzien, is de wens van ieder mens.

Bij Pure Loo kan terecht voor traditioneel onderhoud van de huid & echte huidverbetering. Na een grondige analyse van uw huid wordt een voorschrift opgemaakt welke u alle informatie verstrekt om uw huidconditie te verbeteren.

Een huid die er mooi en gelijkmatig uitziet, straalt gezondheid uit.
Wij zelf kunnen de natuur een handje helpen, door onze huid de nodige verzorging te geven.
Reinigingsmelk, lotion, dagcrème, nachtcrème, masker, peelings en serums zijn producten die ons helpen bij het behandelen van de huid.
Het reinigen van het gelaat en de hals is noodzakelijk. Te vaak wordt dit niet serieus genomen en hierdoor verouderd de huid sneller.
Het is belangrijk ‘s avonds en ‘s morgens de huid te reinigen. De huid ondergaat overdag meerdere agressies, nl. koude, warmte, droogte, vervuiling…enz.
Onze dagcrème is trouwens een perfecte basis voor make-up.Tijdens de slaap profiteert de huid het meest van verzorgende producten. Vandaar dat een nachtcrème van zeer groot belang is om uw huid in optimale vorm te houden.Specifieke verzorgingen zoals een peeling neemt de dode huidcellen weg en opent de huid voor de volgende behandeling.
Een massage van het gelaat, hals en decolleté zorgen voor een totale ontspanning. Maskers hebben een reinigende en regenererende werking, die nog verstrekt kan worden door onder het masker een serum aan te brengen.

Een goede verzorging van ons gelaat zorgt voor een huidverjonging op een veilige en niet chirurgische manier, rimpels worden minder, acne vermindert, littekens vervagen, de huid wordt strakker en steviger door het inbrengen van vocht en anti – oxidanten.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.